Over SHARP Support

De founder van SHARP Support, Sanne Oele-den Hartog. Toen ik begon met ondernemen, was het Sanne den Hartog. Bij het verzinnen van een bedrijfsnaam, werd het uiteindelijk SHARP Support (Sanne den Hartog Assisting Representative Professional Support). Zo is mijn identiteit overal aanwezig.

Wie ik ben in een notendop: Sanne Oele-den Hartog. Geboren in 1985 in Amersfoort, opgegroeid in het heerlijk dorpse Leusden en snel weer teruggegaan naar Amersfoort. Vanaf 2006 samen met Olle Oele en sinds 2019 getrouwd. Twee heerlijke draken van dochters (2012 & 2014), die je ongetwijfeld nog weleens gaat horen als wij elkaar telefonisch spreken 😉.

En verder? Een echt familiemens, een regelrechte boekenworm en Netflix kijker, fanatiek social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van 'online' zijn. Onaangekondigd en aangekondigd.

Vanaf 2002 ben ik actief op de arbeidsmarkt. In die tijd heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over verschillende tools, strategieën, culturen en organisaties. Toolkennis houd ik als Virtual Assistant altijd up-to-date. Dat moet ook wel. En precies daarom is het geen doen al mijn toolkennis op te sommen. Waar je wel vanuit mag gaan is dat, als ik een tool niet ken, ik de tool snel eigen maak. Weten welke diensten ik kan aanbieden? Lees dan hier verder.

Favoriete uitspraken

Uitspraken die veel zeggen over je persoonlijkheid: heb jij die ook? Ik in ieder geval wel. Best veel zelfs. Voorproefje van wat je mij vaak hoort zeggen?

 • If you pay peanuts, you get monkeys
 • You'll never get a second chance to make a first impression.
 • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
 • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
 • Je bent nooit te oud om te leren.
 • Je bent nooit klaar met leren.
 • Domme vragen bestaan niet.
 • Vragen staat altijd vrij.
 • Niet geschoten, is altijd mis.

DE MATCH

Hoe je weet of wij matchen met elkaar? Vaak kan je daar zelf al een antwoord op geven. Zijn onderstaande punten voor jou geen issue? Dan heb je de match gevonden.

 • Waardeer je eerlijke, open, transparante en to the point communicatie?
 • Iemand die structuur kan bieden in jouw chaos?
 • Feedback geven en krijgen geen probleem?
 • Iemand die je deadlines bewaakt?
 • Snel je opdrachten uitwerkt? Of die ene moeilijke afspraak snel maakt?