De tarieven zijn in drie categorieën onderverdeeld

  • Projectprijzen
  • Strippenkaarten
  • Losse uren

Projectprijzen

Projecten zijn veelal maatwerk en zo ook de projectprijzen van SHARP Support. Sta je aan de start van een project of ben je er gedurende het project achter gekomen dat je ondersteuning kunt gebruiken? Neem dan direct contact op. Ik ga graag het gesprek aan over je wensen, waarna je uiteraard een passende offerte ontvangt.

Strippenkaarten

Neem je, of ben je van plan om, meer dan twee uur per week VA-ondersteuning af te nemen? Dan is de SHARP Support strippenkaart een aantrekkelijke optie voor je. Strippenkaarten zijn beschikbaar vanaf 8 uur per maand en leveren al snel een voordeel van 10-20% op.

Het tarief voor een strippenkaart hangt af van het aantal uur dat je afneemt. Het aantal uren op de strippenkaart draagt bij aan de hoogte van de korting. De kaarten zijn beschikbaar vanaf 8 uur per maand tot 24 uur per maand.

De kleinste strippenkaart start bij een tarief € 375,- (exclusief btw). Deze kosten worden aan het eind van de maand in rekening gebracht. Natuurlijk word je gedurende de maand goed op de hoogte gehouden van het aantal uur dat er nog openstaat op je strippenkaart.

* De SHARP Support strippenkaart heeft een geldigheidstermijn van 1 maand.

Losse uren

Het is een grote stap, VA-ondersteuning aanvragen. Juist omdat SHARP Support hiervan op de hoogte is, is het ook mogelijk om mij per uur in te zetten.

Op deze manier kun jij bepalen welke meerwaarde VA-ondersteuning voor jou en jouw onderneming biedt. Direct al tevreden? Dan zetten we de afgenomen uren moeiteloos om in een passende strippenkaart.

Weet je nog niet zeker hoeveel uur je uit te besteden hebt? Start dan met het afnemen van losse uren. Zodra er continuïteit ontstaat in je uren, kunnen we altijd nog een strippenkaart inzetten.

Het tarief per uur start op € 47,50,- (exclusief btw). De hoogte hiervan is afhankelijk van de gevraagde werkzaamheden. Ook hierover ga ik natuurlijk graag het gesprek met je aan.