Tarieven

Met SHARP Support werk ik graag transparant en eerlijk. En dat is ook te merken aan de tarieven.
Bij mij kan je daarom op 3 verschillende manieren uren afnemen.

  • Losse uren
  • Projectprijzen
  • Abonnementen
Niet voor financiële verrassingen staan? Nee, ook ik wil dat niet. En daarom bekijk ik eens per jaar of de tarieven nog marktconform zijn. Als de tarieven wijzigen, krijg je daar natuurlijk op tijd bericht van. 

Losse uren

Het is een grote stap: hulp inschakelen. Soms weet je éindelijk wat je door iemand anders wil laten doen. En dan heb je geen idee hoeveel uur iemand anders daarover doet.

En dan zijn losse uren handig. Want als je losse uren afneemt, betaal je nooit teveel. Je zit nergens aan vast en kunt dus ook kijken of ik wel voldoende meerwaarde bied voor jou en je bedrijf.

Ben je tevreden over mij en mijn werk? Neem je iedere maand ongeveer dezelfde uren af? Dan is het voordelig een abonnement af te sluiten.

Wat een Virtual Assistant kost? Dat is afhankelijk van veel factoren, waaronder de gevraagde werkzaamheden en de ervaring. Tarieven tussen de € 47,50 en € 65,00 ex btw zijn daarbij marktconform.

Abonnementen

Ben je van plan om meer dan twee uur per week ondersteuning af te nemen? Dan is een abonnement zeker voordelig! Abonnementen zijn beschikbaar vanaf 8 uur per maand en leveren al snel een voordeel van 10-20% op.

De kosten van een abonnement zijn afhankelijk van hoeveel uur je gegarandeerd afneemt. Heel simpel gezegd: hoe meer uren je afneemt, hoe hoger de korting.

Deze kosten worden aan het eind van de maand in rekening gebracht. Natuurlijk word je gedurende de maand goed op de hoogte gehouden van het aantal uur dat je nog beschikbaar hebt. Wil je helemaal geen omkijken naar hoeveel uren je nog hebt in een maand? Ook dat is prima.

Het urenabonnement is namelijk een gemiddelde van de uren die je afneemt. Neem je een keer extra uren af, dan is dat geen probleem. Neem je structureel meer uren af dan je abonnement, dan is opschalen naar een ander abonnement vaak voordeliger. Heb je een abonnement en neem je juist structureel minder uren af? Ook dan is het verstandig over te stappen naar een lager abonnement. Voor jou en voor mij.

Op je factuur vind je een handig overzicht van de gedeclareerde en niet gedeclareerde uren. Zo blijft de samenwerking altijd transparant. Wil je daarnaast een uitgebreide urenregistratie? Ook die kan standaard bij de factuur worden meegestuurd.

* SHARP Support abonnementen worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Tussentijds je abonnement opschalen of afschalen, is mogelijk. 

Projectprijzen

Projecten zijn vaak maatwerk en dus ook de projectprijzen van SHARP Support. Ben jij bezig met een project? En heb je daar extra hulp bij nodig? Wanneer je een duidelijk start- en eindresultaat hebt, zijn projectprijzen realistisch. Voor jou en voor mij. Wil je tijdelijk opschalen en weet je al hoeveel uur je in een bepaalde periode nodig hebt? Ook dan zijn projectprijzen realistisch.

Ben jij klaar voor werken met een Virtual Assistant?

Ja, ik ben er klaar voor!